Winterse plaatjes

Door de drukte rond de kerst heb ik in de voorgaande periode weinig tijd gehad om aan fotograferen zelf toe te komen. Daarom was het geluk hebben dat nu het wel weer kan, de omstandigheden afgelopen weekend perfect waren voor winterse plaatjes van @landgoederenAmelisweerdenRhijnauwen.

Met een beetje geluk komt de kou nog regelmatig terug in de komende periode en kan ik wat meer van deze winterse posts doen.

De Amelisweerd kalender heeft het supergoed gedaan dit jaar en is uitverkocht! Ondanks dat de kerstmarkten niet door konden gaan en dat er vanwege de lockdown veel kalenders terug zijn gekomen van winkels blijkt de Amelisweerd kalender populairder dan ooit. Daarom kan ik alvast aankondigen dat er volgend jaar weer een nieuwe kalender uitkomt, met daarin 12 ‘verse platen’ van het landgoed.

Veel dank voor alle bestellingen, complimenten en feedback! Wat vindt jij van de kalender van 2021?! Laat het me vooral weten! Omdat de vraag naar kalenders aan blijft houden, blijft het mogelijk de kalenders de bestellen tot en met 24 januari. Ze worden later de maand bijgedrukt en worden geleverd in de week van 25-29 januari.

Wat staat er nog meer op de planning dit jaar?!

Ik ben met een aantal plannen bezig die nog in ontwikkeling zijn. Allereerst is dat natuurlijk veel fotograferen, maar er komen, als het kan binnen de maatregelen, ook een aantal nieuwe producten aan. Meer nieuws daarover volgt in het voorjaar. Hou mijn website en social media in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.

Update 22 januari

Er zijn Amelisweerd, lang de Kromme Rijn kalenders voor 2021 bijgedrukt. Bestellen kan weer!

Leave a Reply