Foutje April

Rond de kerstdagen heeft een oplettende klant een foutje ontdekt in de Aprilmaand van de ‘Amelisweerd langs de Kromme Rijn’ kalender van 2022.

In de aprilmaand ontbreekt 4 april en is de nummering van de kalender vanaf 5 april incorrect. Uiteraard baalde we ervan dat de fout, zelfs na meerdere checks, niet ontdekt is, maar ons team heeft een passende oplossing bedacht in de vorm van een sticker met het correcte maandschema.

Alle klanten die de kalender online gekocht hebben zijn op de hoogte gebracht en zijn (indien gewenst) gecompenseerd met een sticker en kaartenset. Heb jij de kalender in een winkel gekocht en wil je een sticker (en met kaartenset) ontvangen, stuur me dan een bericht via het contactformulier en laat ook even weten waar je de kalender aangeschaft hebt.

Leave a Reply