Over mij

Mijn naam is Arthur Puls en ik ben freelance fotograaf.

Op pad zijn in de natuur en foto’s klikken van wat ik tegenkom, is een van mijn passies. De uitdaging daarbij is om het meest te halen uit het samenspel tussen weer, licht en landschap.

Enerzijds leg ik de grootsheid van het landschap vast op beeld. Anderzijds zoek ik ook altijd details die ik uitvergroot. Ik schiet veel in de omgeving van Utrecht; Amelisweerd, Krommerijnstreek, de Utrechtse Heuvelrug maar ook op Aruba en Caribisch Nederland.

In opdracht van overheidsorganisaties, bedrijven en VVV’s maak ik foto’s van landschappen, dorpen, steden en recreanten. Wil je informatie over mijn werkwijze en tarieven, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Steeds meer uitvergrotingen van mijn foto’s hangen bij mensen thuis, in vergaderruimtes, praktijken en bij  organisaties en bedrijven. Wil je ook een mooie plaat voor aan je muur? Check dan de uitvergrotingen van mijn foto’s op Werk aan de Muur. 

Van mijn geprezen ‘AMELISWEERD, Langs de Kromme Rijn’ uit en ‘ARUBA, a journey down the trade winds’ gingen er al duizenden over de toonbank. De jaarkalenders worden gedrukt op prachtig mat en duurzaam papier en zijn te bestellen in mijn webshop.

Ik deel mijn foto’s graag met een groot publiek. Volg mij op Facebook en Instagram voor de nieuwste foto’s en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* indicates required