Amelisweerd Ansichtkaarten

De vroegboekers van de kalender en de bezoekers van mijn kraam op de kerstmarkten hebben mijn ansichtkaarten van Amelisweerd al even kunnen zien. Vanaf nu zijn ze ook als set te koop via mijn site!!

De kaarten zijn foto’s uit mijn eigen werk gedrukt op waanzinnig mat papier met ECO-label (hetzelfde papier als de ‘Amelisweerd, langs de Kromme Rijn’ kalender) op A6. Stuk voor stuk zijn het hele sfeervolle kaarten, leuk om op te sturen, maar bijvoorbeeld ook erg geschikt om in een lijstje te doen.

Op dit moment zijn ze alleen te bestellen als setjes van 10 stuks. Ze kosten €10.50 inclusief verzendkosten* en worden als set verbonden door een mooie AP wikkel (zie foto’s).

Bestel nu je favoriete kaarten van Amelisweerd! Bestellen is simpel;

  1. Geef op het contactformulier aan hoeveel setjes kaarten je wil bestellen
  2. Geef je adresgegevens door
  3. Je krijgt via de mail een bevestiging van je bestelling en een betaalverzoek
  4. Als de betaling geslaagd is, krijg je de ansichtkaarten spoedig in een envelop thuis

De kaarten worden bezorgd binnen 3 werkdagen.

Wil je wel kaarten maar geen hele set? Loop dan even langs bij @Bureaubewust of @GroetenuitUtrecht. Over een poosje komen ze ook los op de site te staan.

Wil je grotere hoeveelheden kaarten bestellen, voor je werk, organisatie, club, vereniging, familie stuur me dan even een bericht!

Er volgt nog meer info over de kaarten en ook meer foto’s. Ook wordt het tzt mogelijk om losse kaarten te bestellen en setjes van 5.

*woon je in het buitenland, dan komen er verzendkosten bij.

Leave a Reply