Binnenkort beschikbaar: foto’s voor aan de muur

Qua fotografie is het jaar 2019 goed begonnen. Er waren een aantal prachtige dagen waarin Nederland wit kleurden, ideale omstandigheden om echte winterse platen te maken van Utrecht en Amelisweerd. Soms ging dat ook gepaard met stevige mist, wat leidde tot sfeervolle rauwe beelden. Een van de dingen die ik geleerd heb tijdens het fotograferen met dit soort omstandigheden is dat een mooi beeld niet automatisch een kwalitatief goede foto is. Het maken van een goede scherpe afbeelding in mistige omstandigheden kan lastig zijn, en soms zelfs onmogelijk, want waar moet je lens op focussen als alles grauw en flets is?! Er valt nog genoeg te leren.

Met een aantal stevige voorjaarsstormen in de lucht kan ik melden dat de AMELISWEERD, langs de Kromme Rijn kalender erg succesvol is geweest. De 200 gedrukte kalenders zijn vrijwel allemaal verkocht en de kalenders hangen nu van Groningen tot Limburg en van Hong Kong tot aan Aruba aan de muur, maar vooral in en rond Utrecht natuurlijk.
Weet jij een openbare ruimte, bv op je werk of je bij je vereniging, waar je denkt hij goed tot zijn recht komt en veel gezien wordt, laat het me dan weten, de laatste exemplaren van de kalender gebruik ik graag voor reclame-doeleinden. Of wil je alvast een bestelling plaatsen voor de kalender van volgend jaar? Ik hoor het graag!

What’s next vraag je je af?! .
HET GROTE NIEUWS IS DAT…………….Binnenkort mijn afbeeldingen ook ALS UITVERGROTING TE KOOP ZIJN via de website en WerkAanDeMuur.nl. Ik werk er hard aan om platen uit Utrecht, Amelisweerd, Zermatt en Azië en Schotland hiervoor klaar te stomen. Je kunt dan kiezen uit tal van materialen en omlijstingen. Houd mijn site in de gaten voor meer nieuws daarover.
Kan je niet wachten en heb je nu al een favoriete plaat die je aan je muur wilt, laat het me dan weten via het contactformulier. Dan gaan we dat zo snel mogelijk voor je regelen!

Leave a Reply