Mijn foto’s op je muur!

Yes!!! Vanaf heden zijn mijn foto’s ook als uitvergroting te koop! Op een mooi doek boven je bed of in je woonkamer, op metaal, op hout of zelfs als behang. Check mijn pagina op Werk aan de Muur en zoek je favoriet uit. Bestellen is eenvoudig en je ontvangt de bestelling een week later thuis.

Hoe werk het?
1. Ga naar mijn galerij op Werk aan de Muur
2. Selecteer je favoriete foto
3. Maak een keuze uit het materiaal (canvas, acrylglas, hout etc.) en het gewenste formaat
4. Vul je gegevens in en reken online af
5. Ontvang de bestelling binnen 6-8 werkdagen

Informatie over de materialen
Je kunt uit verschillende materiaal kiezen. Meer informatie over de materialen vind je hier.

Red het bos! Voor mijn foto’s van Amelisweerd en Rhijnauwen geldt een speciale actie. 5% van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Kerngroep Ring Utrecht. Zij zetten zich in voor de bescherming van landgoed Amelisweerd tegen de verbreding van de A27. Bestel je een foto dan draag je hier direct aan bij!

Leave a Reply