Zomer op Belle Ile

Belle Ile, een eiland voor de Bretonse kust, is behalve mijn favoriete vakantiebestemming ook een waanzinnige plek om te fotograferen. Afgelopen zomer was ik er vrij kort, maar lang genoeg om de Aiguilles de Port Coton te fotograferen. Deze Aiguilles werden beroemd doordat Monet ze schilderde in 1886. Zijn schilderijen gingen de hele wereld over en de Aiguilles bleven waar ze stonden 😉

De omstandigheden leken op deze dag verre van ideaal voor fotografie. Het was de hele dag bewolkt, donker en rustig in de atmosfeer. Vlak voor zonsondergang verscheen er ineens een rand in de bewolking en ben ik snel richting de Aiguilles gegaan. De omstandigheden bleken waanzinnig te zijn. 

Zie het resultaat op Werk aan de Muur:
Zonsondergang bij de Aiguilles de Port Coton in Bretagne
Avondbeeld van de Aiguilles de Port Coton, Belle Ile en Mer


Leave a Reply