Foto-opdracht VVV Krommerijnstreek!

Afgelopen zomer deed ik een foto-opdracht voor deze VVV Krommerijnstreek. Dit gebied strekt zich uit van Wijk bij Duurstede tot Utrecht, kortom het hele stroomgebied van de Kromme Rijn. 

De VVV wilde een groter fotobestand en met name meer foto’s met mensen die in het gebied aan het recreëren zijn. In opdracht van de VVV Krommerijnstreek ben ik op pad gegaan, op een van deze shoots, een van de warmere dagen van het jaar, barstte het van de recreanten in het gebied, en dat kwam goed uit. De opdracht was leuk en leerzaam om te doen. 

Mijn foto’s prijken nu op de voorpagina van de VVV, worden gedeeld op social media en zijn opgenomen in het recreatieblad. 

Instagram take-over
De Krommerijnstreek is vrij actief op Instagram en vroeg mij om een Instagram take-over te doen. In mei en juni deelde ik twee keer per week mijn favoriete foto’s en locaties uit het gebied met hun volgers. Erg leuk om alle enthousiaste reacties en likes te ontvangen.

Heb je als gemeente, overheid en VVV verouderde fotobestanden, wil je je (online) beeldbank vergroten of heb je iemand nodig om mee te denken over hoe de uitstraling van de website en social media op het gebied van fotografie eruit moet komen te zien? 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op om meer te weten te komen over mijn werkwijze, tarieven en expertise op dit gebied. 

Leave a Reply