De AMELISWEERD, langs de Kromme Rijn kalender 2020 is gedrukt!

Afgelopen week is mijn kalender uit de persen komen rollen van drukker Pascal/Libertas en het resultaat mag er zijn, de oplage is gegroeid naar 400 stuks, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, maar het blijft natuurlijk een exclusief product.

Heb je een kalender/kalenders besteld met vroegboekkorting, dan kan je kalender(s) rond 15 november thuis verwachten.

Wat vind je van de kalender? Laat het me weten via deze site of op Facebook.

Sinds vrijdag is hij ook te koop in verschillende winkels in Utrecht en Bunnik. Grote kans dus dat als je bij jou favoriete (boek)winkel binnenwandelt, je de Amelisweerd kalender zal zien liggen. 

Hij blijft daarnaast ook te bestellen via deze site, zolang de voorraad strekt. De kalender kost €19,95 en wordt dan gratis bezorgd* en via mijn site heb je bovendien de bulk aanbieding: 5 voor de prijs van 4. 

Bestellen is simpel:

  1. Geef via het contactformulier het aantal kalenders door dat je wilt bestellen.
  2. Geef je adresgegevens door (als ik ze niet heb). Als je hem naar iemand wilt laten versturen geef dan de namen en adressen door.
  3. Als je besteld hebt stuur ik je ontvangstbevestiging inclusief een betaalverzoek via Tikkie. Een factuur ontvangen is mogelijk. 
  4. Heb je betaald? Dan krijg je de kalender(s) vanzelf thuis in een envelop.

Bulk korting: 5 voor de prijs van 4
Wil je de kalender inzetten als sinterklaas of kerstcadeau, dan kan je 5 kalender krijgen voor de prijs van 4, voor de dan geldende prijzen.

*woon je buiten Nederland, dan komen er verzendkosten bij.

Leave a Reply