LAATSTE dag vroegboekkorting op de ‘AMELISWEERD, Langs de Kromme Rijn’ kalender 2020

Vandaag gaat de nieuwe ‘AMELISWEERD, Langs de Kromme Rijn’ kalender voor 2020 naar de drukker. Bestel nu nog snel je kalender met vroegboekkorting! De oplage wordt o.a. bepaald door het aantal dat vóór 31 oktober zijn verkocht.

Na een succesvolle verkoop van de 2019 kalender en de vele leuke reacties die ik heb ontvangen kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Hoe komt de 2020 versie eruit te zien?!

  • 12 nieuwe sfeervolle platen van het Landgoed uit mijn eigen werk (op A4) 
  • een praktisch kalenderdeel (ook op A4),
  • prachtig vormgegeven (in Utrecht) en gedrukt (in Utrecht) op duurzaam en mat papier met ecolabel!
  • een mooie kaart achterin met alle fotolocaties. 

In de tekst zal iets meer nadruk komen te liggen op het fotograferen van het Landgoed. Wat zijn goede foto-locaties? Wanneer kan je wat fotograferen? En wat voor een instellingen kun je gebruiken? 

Tot 31 oktober krijg je vroegboekkorting! De kalender kost dan €17.50 per stuk (inclusief verzendkosten*) en je krijgt er bovendien nog een klein extra-tje bij. Wat het extra-tje wordt blijft nog even een verrassing. De levering is half november.

Vanaf 1 november betaal je €19.95 inclusief verzendkosten*.

Bestellen is simpel:

  1. Geef via het contactformulier het aantal kalenders door dat je wilt bestellen.
  2. Geef je adresgegevens door (als ik ze niet heb). Als je hem naar iemand wilt laten versturen geef dan de namen en adressen door.
  3. Als je besteld hebt stuur ik je ontvangstbevestiging inclusief een betaalverzoek via tikkie. Een factuur ontvangen is mogelijk. 
  4. Heb je betaald? Dan krijg je de kalender(s) vanzelf thuis in een envelop (half november).

Bulk korting: 5 voor de prijs van 4
Wil je de kalender inzetten als cadeau, dan kan je 5 kalender krijgen voor de prijs van 4, dit geldt zowel voor als na 31 oktober, voor de dan geldende prijzen.

*woon je buiten Nederland, dan komen er verzendkosten bij.

Om een idee te krijgen van hoe het eruit gaat zien:

Leave a Reply