Amelisweerd Crowdfunding

De Kerngroep Ring Utrecht heeft een crowdfunding campagne opgestart om geld in te zamelen voor hun strijd tegen de verbreding van de A27 en met name de kap van vele bomen op Amelisweerd.

Voor mij is Amelisweerd behalve een mooie locatie om te fotograferen ook een plek waar ik graag kom om te luchten vlak buiten de stad. Bovendien hou ik erg van de diversiteit van het landschap. Ik vind het daarom erg tof dat ik gevraagd ben om met mijn producten bij te dragen aan de campagne.

Via onderstaande link kan je oa bieden op uitvergrotingen van mijn foto’s en op tegoedbonnen voor de Amelisweerd kalender van 2021.

https://voorjestadsie.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/183/A27-deverbredingdeboomin

Update 26-04-2020

De actie verloopt zéér voorspoedig. De donaties stromen binnen. https://www.ad.nl/utrecht/crowdfunding-om-verbreding-a27-tegen-te-houden-donaties-stromen-binnen~a4418745/?referrer=https://www.google.nl/

Update 06-05-2020

In twee weken tijd is ruim 85% van het benodigde geld opgehaald. Nog 15% te gaan in ruim een maand tijd! Er kan ook nog steeds geboden worden op een kalender voor 2021

Update 17-05-2020

Met nog ruim een maand te gaan is nu al het benodigde bedrag binnengehaald met de Crowfundingsactie! Wat een massale steun! Top!

Leave a Reply