Oisterwijkse vennen

Een van de voordelen van deze coronatijden is dat de beperkingen in het vliegverkeer en autoverkeer zorgen voor een helderdere atmosfeer. Dat merk ik in de beelden die ik schiet. Het loont nu extra om te fotograferen en daarom ben ik op bevrijdingsdag vroeg uit de veren gegaan voor een zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen.

En het stelde niet teleur. Om 5:45 lagen de vennen in de bossen er prachtig bij, met een dun laagje nevel boven het water. De enige geluiden om je heen zijn van de bosvogels die ontwaken en geluiden van de watervogels op het meer. Supermooie omstandigheden!

Check mijn foto’s hieronder. 

Nieuws

Ik heb sinds kort een directe link naar Werk aan de Muur op mijn website. Daarmee wordt het nu nog makkelijker om uitvergrotingen te bestellen. Binnenkort volgen er meer features op mijn site inclusief mijn eigen online shop. Hou hiervoor mijn website in de gaten.

Leave a Reply