Rietplas Houten

Vanaf zondag jaagt er een straffe en koude wind over land. Hoe anders was dat op vrijdag en zaterdag. Het was praktisch windstil en warm; Ideale omstandigheden voor mij om een plek te fotograferen die al lang op mijn lijstje stond……de Rietplas in Houten.

De architectuur van de kleurrijke huizen en de ligging direct aan het water, maakt het een vrij unieke plek om te fotograferen. Met windstille omstandigheden vormt het water bovendien een waanzinnig mooie spiegel. Hou je zelf van fotograferen, dan is dit zeker een plek om op je lijstje te zetten.

Natuurfotografie.nl komt na de zomer uit met een boek over de beste fotolocaties van West-Nederland. Ik werk eraan mee en beschrijf in het boek een aantal van mijn favoriete fotolocaties in de omgeving van Utrecht. De Rietplas in Houten is er één van.

Een aantal van de beelden zijn vanaf nu verkrijgbaar als uitvergroting check daarvoor onderstaande links.

https://www.werkaandemuur.nl/nl/Kleurrijke-huizen-spiegelen-in-het-water-van-de-Rietplas-in-Houten/132/view/599681

https://www.werkaandemuur.nl/nl/Kleurrijke-huizen-spiegelen-in-het-water-van-de-Rietplas-in-Houten/132/view/599680

Werk aan de Muur

Er zit sinds kort een leuke nieuwe feature op mijn website. Onder het kopje Werk aan de Muur vind je vanaf nu al mijn werken die te koop zijn als uitvergroting. Scroll door de galerij en klik op je favoriete werk en je kan het direct bestellen. Het is een opstapje naar mijn nieuwe website, met als ‘pièce de resistance’ mijn eigen webshop voor al mijn fotoproducten. Tegen de zomer is de nieuwe site in de lucht.

Leave a Reply