Mijn webshop is geopend!


Vol trots kan ik zeggen dat mijn nieuwe webshop vanaf nu geopend is!

Het was al een tijdje een vurige wens om het makkelijker te maken voor om mijn producten te bestellen. Met de komst van deze shop is dat nu een feit. :):)

Geen betaalverzoekjes meer en geen vertragingen via de mail(!); Je kan van vandaag eenvoudig door mijn shop heen scrollen en jouw favoriete kalender, posters en ansichtkaarten bestellen en bovendien snel afrekenen. Om dit te vieren betaal je vanaf nu tot het eind van deze maand (juli) betaal géén verzendkosten. Maak daar meteen gebruik van en plaats snel je bestelling!

De levertijd voor de producten is in deze zomerperiode 3-7 werkdagen.

Laat me weten wat je van mijn shop vindt. En laat het ook weten als je nog verbeterpunten ziet. Zijn er andere fotoproducten, waarvan jij denk dat ze niet in mijn shop mogen ontbreken?! Ik hoor het graag.

Leave a Reply