AMELISWEERD kalender 2021

Na de succesvolle AMELISWEERD, langs de Kromme Rijn kalenders van 2019 en 2020 wordt binnenkort kalender van 2021 gedrukt. Onderin dit bericht heb je alvast een inkijkje in de kalender en ik kan je verzekeren dat deze editie net zo gaaf wordt als vorige edities.

De AMELISWEERD, Langs de Kromme Rijn kalender 2021 bestaat uit:

  • 12 nieuwe sfeervolle platen van het Landgoed uit mijn eigen werk (op A4).
  • een praktische maandplanner (ook op A4).
  • prachtig vormgegeven (in Utrecht) en gedrukt (in Utrecht) op duurzaam en mat papier met Ecolabel!
  • een mooie kaart achterin met alle fotolocaties. 
  • fotografietips voor het maken van hele mooie platen van het landgoed.

Het is kort gezegd een erg mooie, duurzame en praktische kalender. Een echt lokaal product en een “must have” voor de liefhebbers van Amelisweerd.

De kalender bestel je nu hier in de voorverkoop.

Bestel je nu dan ontvang je bovendien korting. Je betaalt €17,50 in plaats van €19,95 inclusief verzendkosten* en je krijgt er bovendien een mooie set Amelisweerd, langs de Kromme Rijn kaarten bij cadeau ter waarde van van €5,-. De kalenders worden half november bij je thuis bezorgd.

Wil je de kalender ook inzetten als cadeau voor vrienden en familie dan geldt de ‘bulk-aanbieding’ van 5 kalenders voor de prijs van 4. Deze bestelling plaats je hier!

*voor verzendingen naar het buitenland worden extra kosten gerekend, stuur me een bericht voor meer informatie. For orders from abroad please extra shipping costs will be charged, contact me through the contactform.

Leave a Reply