Kerstaanbieding en nieuwe producten

Met de meeste winkels gesloten, en bergen aan onverkochte kerstbomen bij de tuincentra beloven dit wel hele bijzondere kerstdagen te worden. Laat ik in dit bericht eerst nog even mijn steun uitspreken aan alle winkeliers waar ik mee samenwerk, die nu vlak voor de kerst hun deuren moeten sluiten en hun omzet zien verdwijnen.

En als we toch in kerstsferen zijn ook veel steun voor de vrienden van Amelisweerd en de Kerngroep ring Utrecht die ook in 2021 weer alles op alles zullen zetten om Amelisweerd te beschermen tegen de plannen voor meer asfalt.

Mijn kalenders en posters, die normaal gesproken ook te koop zijn bij verschillende winkels in Utrecht en omgeving, heb ik voor deze periode teruggehaald en zijn alleen nog maar online te koop.

Met de kerst in aantocht heb ik een aantal gave nieuwe producten toegevoegd aan mijn assortiment; Zo zijn er sinds kort 2 nieuwe posters en 4 nieuwe ansichtkaarten te koop. En last, but not least heb ik ook een hele gave kerstaanbieding. Met mijn nieuwe cadeauservice kan je bovendien het je bestelling direct aan iemand cadeau doen.

Kerstaanbieding

Speciaal voor deze kerst heb ik een bijzondere aanbieding in petto. Voor slechts €17.50 bestel je een unieke poster en een gave kaartenset (5 kaarten) van Amelisweerd, langs de Kromme Rijn allen gedrukt op gaaf en duurzaam offset papier.

Je mag bovendien jouw favoriete poster en kaarten zelf kiezen. Normaal gesproken kost een poster €19.95 en een kaartenset €5,-, je krijgt dus 30% korting. Deze aanbieding is eenmalig en duurt tot 31 december 2020.

Cadeauservice

Speciaal voor deze bijzondere kerst heb ik een nieuwe cadeauservice in het leven geroepen.

Wil je deze kerst je vriend, vriendin, vader, moeder, opa of oma verrassen verrassen of een hart onder de riem steken met een gave kalender, unieke poster en/of mooie kaartenset?! Voeg dan ook de cadeauservice toe aan je bestelling! Het cadeau wordt dan supermooi verpakt (zie foto) en op een bijgevoegde kaart kan je een leuke korte boodschap achterlaten voor de ontvanger.

De cadeauservice kost €2,- en is vooralsnog alleen te gebruiken in de periode rond de feestdagen (tot 31 december 2020).

Vier nieuwe ansichtkaarten

Vers van de pers. Vier van mijn favoriete foto’s uit de Amelisweerd, langs de Kromme Rijn kalender voor 2021 heb ik ook nu ook op ansichtkaarten laten drukken. Net zoals de eerder zijn ze gedrukt op prachtig en duurzaam offset-papier. Ze zijn te bestellen via mijn webshop. Wil je liever een setje bestellen?! Geef dan in het opmerkingen-vakje bij je bestelling aan welke van deze nieuwe kaarten je in de set wil hebben.

Twee nieuwe posters toegevoegd aan ……de 10 van…

Wegens succes heb ik twee nieuwe posters laten drukken. De foto zijn beiden afkomstig uit het bos van Amelisweerd. De zwartwit foto van de hartloper staat in de kalender van 2021 en de foto van de zonnestralen fungeerde als voorkant van de allereerste Amelisweerd kalender van 2019.

Net als de eerder uitgebrachte serie zijn ze gedrukt op prachtig en duurzaam offset-papier, het ideale duurzame kerstcadeau dus. En bovendien geldt voor deze nieuwe poster ook de kerstaanbieding.

Ik wil iedereen bij deze (ondanks alles) alvast een hele goed kerst wensen.

Ik ga er in elk geval alles aan doen om alle bestellingen voor de kerst op tijd te leveren.

Leave a Reply