AMELISWEERD KALENDER 2022

Na drie succesvolle eerdere edities van de AMELISWEERD, langs de Kromme Rijn kalender wordt op dit moment de kalender van 2022 gedrukt. Onderin dit bericht heb je alvast een inkijkje in de kalender en ik verwacht dat je deze editie minstens net zo gaaf vindt als vorige edities.

De kalender heeft weer 12 verse foto’s van de landgoederen en de Kromme Rijn, zoals je van me gewend bent en voor het eerst ook een foto van ‘de natuurparel’ Fort bij Rijnauwen. Als kaartenliefhebber ben ik ook erg blij met de nieuwe, uitgebreidere kaart van de landgoederen met alle fotolocaties.

De AMELISWEERD, Langs de Kromme Rijn kalender 2022 bestaat samengevat uit:

  • 12 nieuwe sfeervolle platen van het landgoed uit mijn eigen werk (op A4).
  • een praktische maandplanner (ook op A4).
  • prachtig vormgegeven (in Utrecht) en gedrukt (in Utrecht) op duurzaam en mat papier met Ecolabel!
  • een mooie en nieuwe kaart achterin met alle fotolocaties. 
  • fotografietips voor het maken van hele mooie platen van de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen.

Het is kort gezegd een erg mooie, duurzame en praktische kalender. Een echt lokaal product en een “must have” voor de liefhebbers van Amelisweerd.

De kalender bestel je nu hier in de voorverkoop.

Bestel je nu dan ontvang je bovendien korting. Je betaalt €17,95 in plaats van €19,95 inclusief verzendkosten* en je krijgt er bovendien een mooie set Amelisweerd, langs de Kromme Rijn kaarten bij cadeau ter waarde van van €5,-. De kalenders worden begin november bij je thuis bezorgd.

Wil je de kalender ook inzetten als cadeau voor vrienden en familie dan is de ‘bulk-aanbieding’ van 5 kalenders voor de prijs van 4 de beste keus. Deze bestelling plaats je hier!

*voor verzendingen naar het buitenland worden extra kosten gerekend, stuur me een bericht voor meer informatie. For orders from abroad extra shipping costs will be charged, please contact me through the contactform.

Leave a Reply