Feestdagen

Helaas is er met de kerstmarkt van Molen de Ster nu ook een streep gegaan door de laatste kerstmarkt die dit jaar nog op mijn planning stond.

Voor mij zijn dit soort markten niet alleen ideaal om mijn mooie producten te verkopen, maar het is ook superleuk om klanten en collega’s te ontmoeten en inspiratie op te doen voor nieuw werk. Het is daarom erg jammer dat ze niet door kan gaan dit jaar. Hopelijk zijn alle ‘troubles’ volgend jaar snel verholpen! Mijn eerstvolgende markt is de paasmarkt van podium oost (Utrecht) op 2 april 2022.

Voor nu zijn al mijn producten natuurlijk ook gewoon online te bestellen in mijn webshop en mijn kalenders zijn daarnaast te vinden in de betere boekhandels in Utrecht en omgeving.

Ben je nog op zoek naar een te gek en duurzaam cadeau voor je vrienden of familie. Denk dan eens aan een jaarkalender, verjaardagskalender, poster of kaartenset. De verjaardagskalender is tot en met het eind van het jaar te bestellen met korting. Je betaalt tot de kerst slecht 15,- (incl. verzendkosten), i.p.v. €17.95.

Speciaal voor rond de feestdagen heb ik een snelservice in het leven geroepen gericht op bestellingen uit Utrecht en omgeving, waardoor je je bestellingen vlak voor de kerst binnen 24 uur in huis hebt! De snelste bezorging staat vooralsnog geklokt op 20 minuten ;).

Leave a Reply