Aruba Calendar 2023

Even geleden kondigde het al aan, maar inmiddels is het zover; Mijn eerste ARUBA, a journey down the tradewinds calendar van 2023 isgedrukt bij mijn duurzame Utrechtse drukker Libertas Pascal.

De kalender bevat 12 gave platen uit mijn eigen werk van dat mooie eiland uit het Caribisch deel van het Nederlandse Koninkrijk.

Aruba staat internationaal vooral bekend als strandbestemming, maar met mijn foto’s in deze kalender hoop ik je te verrassen en probeer ik naast enkele toeristische trekpleisters ook andere kanten van de prachtige natuur/landschappen van Aruba onder de aandacht te brengen. In de kalender vindt je onder andere foto’s van ‘Grotten bij Canashito’, ‘De beschermde Arubaanse Holenuil, of Shoco’, En het rifeiland ‘Isla di Oro’, onderdeel van het nieuw opgerichte Park Marino di Aruba (Mariene Park).

De kalenders bevat ook een praktisch kalenderdeel, speciaal geschikt voor jouw maandschema. Ben je benieuwd waar deze foto’s geschoten zijn? Onderin de foto’s staan alle fotogegevens, zoals instellingen, coordinaten en tijdstip op de dag. Daarnaast bevat de kalender een mooie kaart met de fotolocaties en is hij gevuld met tips & tricks en zodat ook jij op pad kan gaan om mooie foto’s te schieten van het eiland.

De kalender is een zeer duurzaam product. Hij is duurzaam vormgegeven, gedrukt op topkwaliteit gerecycled papier (met ECO-label) en is op 2 nietjes volledig composteerbaar.

De kalender kan je hier bestellen in de voorverkoop, ze worden dan vanaf begin september bezorgd op jou adres in Nederland. Bestel je nu, dan krijg (tot oktober) je korting, en bovendien krijg je er een set van 5 ansichtkaarten van Aruba bij cadeau.

Hier kan je 5 kalenders bestellen voor de prijs van 4! Je kan de kalenders dan perfect in zetten als cadeau voor de opa en oma, ooms, tantes, achternichtjes, noem maar op.

Voor bestellingen uit het buitenland kan je me een bericht sturen via het contactformulier.

De kalender is vanaf begin september ook te koop in de betere boekhandels op Aruba; De Wit en Van Dorp, Plaza Bookshop in verschillende giftshops in Noord, bij The Zero Waste Spot, Aruba Ostrich Farm, op het vliegveld en bij Super Food Plaza.

For orders from abroad please contact me through the contact form. The calendars will be available on Amazon soon.

The calendar will be available in the better bookshops on Aruba from September; De Wit en Van Dorp, Plaza Bookshop in different gift shops in North, at the The Zero Waste Spot, Aruba Ostrich Farm, on the airport and at Super Food Plaza.

2 thoughts on “Aruba Calendar 2023

  1. I was just recently in Aruba and I purchased the calendar for the new year. Your photos are beautiful

Leave a Reply