Het Groentje Bunnik

In het Groentje, (Bunniks Nieuws) stond recent een leuk stukje over de 5e editie van AMELISWEERD, langs de Kromme Rijn kalender. Je kan het bericht hieronder lezen. Je kan het stuk hieronder teruglezen.

https://www.bunniksnieuws.nl/nieuws/natuur-platteland/878578/vijfde-editie-van-de-amelisweerd-langs-de-kromme-rijn-kalender

De kalenders zijn ook nog steeds te bestellen op mijn website!

De kerstdagen komen er weer aan en komend weekend sta ik op zaterdag 10 december op de kerstfair van winkelcentrum Lunetten. Zondag 11 december kan je me vinden bij de wintermarkt van Molen de Ster in Utrecht. Behalve kalenders kan je ook bij me terecht voor mooie ansichtkaarten, posters, uitvergrotingen en meer.

Wil je altijd al een gave foto van Amelisweerd, Utrecht of iets anders voor aan de muur, kom dan langs voor mooie kortingen en inspiratie.

Leave a Reply