Weekend Opera Utrecht

Begin dit jaar ben ik gevraagd om de Weekend Opera Utrecht te fotograferen voor de foto’s op de website. Het ging om een uitvoering van de Cavalleria Rusticana en Pagliacci, uitgevoerd door het orkest van Weekend Opera Utrecht, gedirigeerd door Jan van Maanen en verteld door Ab Nieuwdorp.

Het was voor mij een nieuwe uitdaging om een orkest en solisten te fotograferen en werken met het licht in een concertzaal. De passie van de muzikanten en het mooie licht in de zaal maakten het leuk en draagden eraan bij om meer dan genoeg mooie foto’s te kunnen maken.

De foto’s kan je terugkijken op de website van de Weekend Opera Utrecht. De opera liefhebbers kan ik warm aanbevelen om 7 janauri 2024 de uitvoering van Aida van Weekend Opera Utrecht te komen bekijken in Tivoli Vredenburg.

Leave a Reply