Aruba Calendar 2024

Er is weer een nieuwe ARUBA, a journey down the trade winds calendar 2024 te koop. Vanaf nu kan je hem bestellen in mijn webshop. In de voorverkoop, tot eind september, betaal je slechts €17,95 inclusief verzendkosten. Bestel je hem nu, dan krijg je er, zolang de voorraad strekt een mooie set kaarten bij cadeau.

In de nieuwe kalender vindt je weer 12 nieuwe foto’s uit mijn eigen werk. Dit keer staan er weer typisch Aruba foto’s in van Ayo, Baby Beach, Druif tree, Aloë Vera en Conchi (onder water). De meeste foto’s van de nieuwe kalender zijn afgelopen december geschoten en vroeg dit voorjaar. Aan het einde van het regenseizoen toen Aruba er prachtig groen bij. Hopelijk kan je dat terugzijn in mijn foto’s.

De kalender is gedrukt op speciaal gerecycled papier, dat geeft hem een unieke uitstraling en maakt het bovendien een duurzame keus.

In Aruba, the ARUBA, a journey down the tradewinds calendar 2024 is now available in Aruba; at Plaza Bookshop, Red Sail Sports shops, Coconuts Aruba and the The Zero Waste Spot. Don’t wait and run to the stores and get your copy!!

Leave a Reply