Mist in de Polder

In mijn ‘Amelisweerd, langs de Kromme Rijn’ kalender geeft ik tips voor fotolocaties op Landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen. Het leuke is dat een een deel van die fotolocaties nu ook opgenomen gaat worden in het boek ‘De mooiste fotolocaties van West-Nederland’. Het boek is een vervolg op https://webshop.natuurfotografie.nl/product/mooiste-fotolocaties-zuid-nederland/, en ik wordt mede-auteur, samen met een 30-tal andere fotografen uit dit deel van het land. De planning is dat het van de zomer klaar zal zijn en dan in het najaar in de boekhandels verschijnt.

Voor fotograferen zijn dit hele fijne boeken, het maakt je werk soms net wat makkelijker, zeker op plaatsen die wat minder voor je hand liggen of waar je niet zo bekend bent helpt het je om snel een mooie spot te vinden.

Maar als fotograaf geef je natuurlijk niet als je geheimen weg. Iedere landschapsfotograaf houdt wel lijstjes bij van plekken waar hij veel potentie in ziet. Vorige week liep ik per toeval ook tegen zo’n spot aan, die midden op de dag erg gewoontjes of bijna saai is, maar onder de juiste omstandigheden een pareltje blijkt te zijn, zie de foto in de kop van dit bericht, genomen op een ‘geheime locatie’ ;), ergens in de polder!

De foto is vanaf nu te koop via https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Hollands-polderlandschap-tijdens-zonsopkomst/570580/132

Hieronder nog wat meer werk dat ik schoot in deze echte polder tijdens deze heerlijke mistige zonsopkomst.

https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Hollandse-Polder/570573/132

Leave a Reply