De Mooiste Fotolocaties van West-Nederland

Leuk nieuws!

Een aantal van mijn foto’s en teksten zijn opgenomen in het zojuist uitgekomen boek van Pixfactory / Natuurfotografie.nl; “De Mooiste Fotolocaties van West-Nederland”.

In dit boek vind je, zoals de naam al doet vermoeden, een mooi overzicht van de gaafste foto-locaties van West-Nederland, inclusief tips & tricks op het gebied van composities, materiaal en wanneer op pad te gaan.

Natuurlijk zijn ook de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen en de @VVVKrommerijnstreek opgenomen, waar ik de teksten en foto’s voor aangeleverd heb. In het ebook, wat je krijgt als je het boek besteld, staan een aantal bonuslocaties, waarvan ik de Tienhovense plassen heb beschreven.

Het boek kan je hier bestellen!

Meer tips voor fotolocaties op landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen vind je in mijn Amelisweerd langs de Kromme Rijn jaarkalender. Er zijn nog een paar laatste exemplaren te koop die terug zijn gekomen van winkels.

Leave a Reply